My FrEnz

Wednesday, July 11, 2012

SOGO CARD SALE RAYA 2012

Salam kengkawan..
Hari minggu ni Sogo ada buat sale raya untuk ahlinya sahaja.
Tetapi kalu korang xdak kad, leh je pergi ngan kawan yang ada card..
3 orang untuk satu card.. Xpun kalu ada maybankcard leh je masuk..
Tunjuk card n masuk.. Ni lah masa2 yang aku tunggu..

Shoping baju raya utk Izzah Hanan n suami..
Xlupa jugak untuk diri sendiri ( selipar raya kot ).
Bagi aku memang murah la.. Coz aku memang shopping tiap2 tahun..
Handbag ke.. Memang berbaloi2.. Jom serbu 13 & 14 Julai 2012..
Pastikan datang awal yea.. (pesan kat diri sendiri..)

26 comments:

Papa-NtiQ said...

hehe...macam isteri saya...sanggup travel dari JB just untuk shopping kat sogo...tak pe asalkan bahagia kan :)
nanti saya nak masukkan dalam suggestion box dia suruh buat satu lagi branch kat JB nih.

NURULHANIF said...

@Papa-NtiQjom la g shoping sesama.. :)

Liza Othman said...

wah wah!! shopping raya dah? :D

maybankcard tu kad atm boleh tak hehehe...ke die nak kad kredit maybank aje? pasai kad sogo tarakk

NURULHANIF said...

@Liza Othman boleh je guna kad atm mybnk tu.. Huhu.. Jom.. Bli brg baby.. :-)

Boni JLL3 said...

wah.. awalnya..hahaha

KorN said...

wah. belom puasa dah nak raya ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye shopping raya..^^

Trah Zain said...

wa, best tu akak.. nak pergi!!!
n__n

NURULHANIF said...

@KorN
biasa la org perempuan..

@Boni JLL3xawal dh.. kan sebulan lagi nak raya..

~AmyLiana86~ said...

wah bestnya..amy xsuka g sogo time nk raya..letih..lg2 time sale cmni..huhu..lemas rase..hehe...tunggu org balik kg hbs nati baru beli kak..hehe..

cmne nk wat kad sogo tu? teringin nk buat tp xtau cmne..huhu

diana said...

tak de kad sogo sebab kat sini tak de sogo..ekekekekk

NURULHANIF said...

@~AmyLiana86~
kalu buat besok kadnya rm 12 utk 2thn.. kalau hr biasa rm24 utk 2thn.. huhu

NURULHANIF said...

@diana
xpe xde pun kak, leh pkai kad maybnk kalu nak dtg.. hihi,, best..

anitadiana said...

tak pegi pun..mesti ramai org..he..he

Hanif said...

Selamat bershopping

Phat said...

kompom sesak esok ni

Izan Ishak said...

dah mula shopping raya! bestnyaaaa lah...

puanbee said...

saya ada kad , tp malas betul nak pergi :)

buatbest said...

wah..awal dah shopping ye..~ hihi

Lady Rina said...

nak jgk pegi tapi mesti jem giler...huhuhu...

khairul said...

seb baik la x dak sogo kt penang ni hehe

~~oOpEt~~ said...

wah.. shopping utk raya la kn :D hehe

noornazuha said...

huh...oficemate saya pegi tak dpt beli satu brg pun...nak que bayar panjang yg amat..trus letak brg balik and kua jeh...dh la jalan jamm tahap gaban..hahaha

sedutzone said...

hahahah... jom serbu reramai... yiehaaaa...

caliph shuriken said...

wktu dok kL dulu suka jgak pegi shopping kt sogo ^^

Alin Marlini said...

dah 2 tahun tak gi Sogo sale..bos siap perli2 napaer x pegi..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...