My FrEnz

Wednesday, July 11, 2012

SOGO CARD SALE RAYA 2012

Salam kengkawan..
Hari minggu ni Sogo ada buat sale raya untuk ahlinya sahaja.
Tetapi kalu korang xdak kad, leh je pergi ngan kawan yang ada card..
3 orang untuk satu card.. Xpun kalu ada maybankcard leh je masuk..
Tunjuk card n masuk.. Ni lah masa2 yang aku tunggu..

Shoping baju raya utk Izzah Hanan n suami..
Xlupa jugak untuk diri sendiri ( selipar raya kot ).
Bagi aku memang murah la.. Coz aku memang shopping tiap2 tahun..
Handbag ke.. Memang berbaloi2.. Jom serbu 13 & 14 Julai 2012..
Pastikan datang awal yea.. (pesan kat diri sendiri..)

26 comments:

  1. hehe...macam isteri saya...sanggup travel dari JB just untuk shopping kat sogo...tak pe asalkan bahagia kan :)
    nanti saya nak masukkan dalam suggestion box dia suruh buat satu lagi branch kat JB nih.

    ReplyDelete
  2. wah wah!! shopping raya dah? :D

    maybankcard tu kad atm boleh tak hehehe...ke die nak kad kredit maybank aje? pasai kad sogo tarakk

    ReplyDelete
  3. @Liza Othman boleh je guna kad atm mybnk tu.. Huhu.. Jom.. Bli brg baby.. :-)

    ReplyDelete
  4. wah. belom puasa dah nak raya ni

    ReplyDelete
  5. wa, best tu akak.. nak pergi!!!
    n__n

    ReplyDelete
  6. @KorN
    biasa la org perempuan..

    @Boni JLL3xawal dh.. kan sebulan lagi nak raya..

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..amy xsuka g sogo time nk raya..letih..lg2 time sale cmni..huhu..lemas rase..hehe...tunggu org balik kg hbs nati baru beli kak..hehe..

    cmne nk wat kad sogo tu? teringin nk buat tp xtau cmne..huhu

    ReplyDelete
  8. tak de kad sogo sebab kat sini tak de sogo..ekekekekk

    ReplyDelete
  9. @~AmyLiana86~
    kalu buat besok kadnya rm 12 utk 2thn.. kalau hr biasa rm24 utk 2thn.. huhu

    ReplyDelete
  10. @diana
    xpe xde pun kak, leh pkai kad maybnk kalu nak dtg.. hihi,, best..

    ReplyDelete
  11. tak pegi pun..mesti ramai org..he..he

    ReplyDelete
  12. dah mula shopping raya! bestnyaaaa lah...

    ReplyDelete
  13. saya ada kad , tp malas betul nak pergi :)

    ReplyDelete
  14. wah..awal dah shopping ye..~ hihi

    ReplyDelete
  15. nak jgk pegi tapi mesti jem giler...huhuhu...

    ReplyDelete
  16. seb baik la x dak sogo kt penang ni hehe

    ReplyDelete
  17. wah.. shopping utk raya la kn :D hehe

    ReplyDelete
  18. huh...oficemate saya pegi tak dpt beli satu brg pun...nak que bayar panjang yg amat..trus letak brg balik and kua jeh...dh la jalan jamm tahap gaban..hahaha

    ReplyDelete
  19. hahahah... jom serbu reramai... yiehaaaa...

    ReplyDelete
  20. wktu dok kL dulu suka jgak pegi shopping kt sogo ^^

    ReplyDelete
  21. dah 2 tahun tak gi Sogo sale..bos siap perli2 napaer x pegi..hehehe

    ReplyDelete

Jemput la komen Kat Di Sini.. :)