My FrEnz

Thursday, July 19, 2012

AKU: PEREMPUAN NGADA2..

Salam kengkawan semua..
Entry ini sepatutnya di post beberapa hari tapi disebabkan
kekangan kerja n waktu baru dapat dipost..


Aku ada cerita sedih...
Tapi aku xboleh nak war2 kan sangat..
Coz blog ni menjadi tatapan ramai org..
Kalu yg xkenal aku xpe tapi ni ramai yang kenal..


Cuma ape yg aku nak kongsi,
baru2 ni aku dapat tahu aku telah dikutuk oleh
orang yang aku TIDAK KENALI.. 
Yang bestnya dia pun xkenal aku.. 
Tapi mungkin 'kawan' dia tu bagitahu cite pasal aku..
Cuma pasal ape aku xpasti..
Yang aku pastinya aku dapaT tahu dia kata aku
'PEREMPUAN NGADA-NGADA'
**** betul la dia..
Aku xkan maafkan dia walaupun aku xkenal dia.
FB dia pun dia dah tukar nama lepas aku sound dia..
Ape kes nak kutuk aku.. Aku xbuat salah ngan ko pun..
Takpe.. Nanti Tuhan balas la ape yang ko buat pada aku..
Tuhan satu je.. Ko tgk la tinggi rendah langit ni.. 


mood:tengah marah.. kepada kwn  yang bersekutu ngan dia pun
belum mintak maaf pada aku lagi.. Menyampah tahap gaban tgk muka dia...
(dia jrg baca blog aku) tapi aku akan post kat emel dia..


6 comments:

NuYu said...

itu org sgt kurang ajar la yah...sound jer yah..sound depan² kasi dia malu sikit..ckp ko saper nk ngater kat aku baru dia sedar diri kali ...emo lak saya hihihihi

NURULHANIF said...

@NuYu
memang kurg ajar sgt2.. hehe.. ibu jgn emo2.. xbaik tuk kesihtn.. huhu

Onitsuka_hana said...

dah xkenal kutuk2 plak.

~AmyLiana86~ said...

biar je la die...block fb dia..makin di layan kita jd sakit hati nati..huhu..selamat berpuasa..=)

wawa^nurct said...

'nurul memang ngada-ngada pun' hehehe.. taklah!! gurau je..nape pulak org tu nak ckp mcm tu..kenal pun tak kan? die tu best sgt ke smpai nk ckp org mcm tu? hmm saba ye nurul..;) blog awak best!!

wawa^nurct said...

nurul buat taktau je org macam tu..selalu nyer org yg kutuk org lain ni, die perasan die bagus sgt.. tp kan maafkan je la die..nnt sbb kite tak maafkan die dengan kite-kite tak masuk syurga..kan?kan?