My FrEnz

Thursday, August 21, 2014

MERAGAM

Salam tengahari..
Hari makan cempedak goreng.. (makan pon nak bgthu)
hahhahaha.. Dah habis.. xsempat snap pon..

Aishhh.. Ni cerita pagi tadi..
Setiap pagi sekarang lepas cuti hari raya,
Izzah Hanan 'berdrama' pagi2..
Haduh.. jenuh nak memujuk..
Kalau pagi tadi nak ikut pergi opis..
Meraung pengang2 betis aku.. (ms tu tgh iron baju)
So kena lah sesi pujuk memujuk..
n terlewat la ke opis..

So aku kna banyak sabar..
xboleh nak marah2 dia..
al maklumlah dia dh rs ada org lain akan
'curi' mommy dia xlama lagi.. hehehe..

rindu anak mommy yg byk mulut ni.. hehhe

Wednesday, August 20, 2014

ENTRY PERTAMA 2014

Dah lama aku tidak menerjah blog ni..
mood berblog tiada lagi dalam diriku..
tersangat bz dengan kehidupan seharian..
Balik kerja layan anak..
Saat itu yang paling best dalam hidup..

Tetiba petang ni rs nak berblog..
Namun tiada apa yang boleh dikongsikan.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf zahir batin kengkawan semua..
Mood raya masih menebal dalam diri ni.
Mana taknya, asyik makan je..

Oklah. dah masa utk balik kerja.
Xsabar nak jumpe anak mommy.
Pagi dah menangis..
Tiap2 pagi wat hal sekarang..
Sabar jelah wahai hati..
Anak tengah nak membesar..
Sory syg kalau mommy garang sgt..

Monday, December 30, 2013

Besarnya DugaanMu

Ya Allah... Kepadamu aku berserah...
Dengan segala dugaan dan ujian yang telah berikan hamba mu ini..
Aku redha n berserah...
Hanya kepada Mu aku mengadu dan meluahkan segala terbuku di hati..
Andai kata ianya bukan yang terbaik buatku... Aku redha Ya Allah..

~tawakal n berdoa

Wednesday, November 20, 2013

6 BULAN TELAH BERLALU...

Assalamualaikum n selamat pagi..

hai kengkawan semua.. (ceh bajet ade kawan).
So u' all cz lama aku menghilangkan diri..
Entah mengapa aku seperti tiada keinginan untuk berblog..
Kali terakhir bulan april..

Bulan April n Mei saya banyak outstation cuti..
So masuk opis, kerja berlambak lah..
Mengadap pc je kerjanya..
Xde masa nak main2..

Bulan Jun pulak aku disahkan keguguran..
Sedih yang amat.. hanya Allah yang tahu..
xpelah.. Harap ada rezeki lain kali..

Bulan Julai pulak puasa..
Sibuk uruskan hal kahwin cousin aku.
al-maklumlah aku kakaknya.. hehe..

Conclusionnya tahun ni aku banyak outstation..
balik opis mengadap kerja.. Masa outstation sok sangat..
So tu alasan aku untuk tidak berblog..
Harap lepas ni aku ada semangat untuk berblog yea kengkawan..
LOB U SO MUCH.. hehe..

nanti sambung lagi yea.. :)

Monday, April 15, 2013

SAYA KEMBALI

Salam rakan2 sekalian,
Perghh berhabuk n bersarang kot blog ni...
Lama xmenjenguk n xpost entry...
Bz memanjang je kerjanya..
Mood berblog pun dah ke laut...

Sabtu malam lepas, aku n en hubby join reunion
geng2 poly Kota Bharu...
Memula aku xnak pergi cz banyak komitmen kot bulan ni..
Servis miss oren ler, nak pi cameron la, nak balik kg n
yang paling penting nak celebrate besday Girl kami...

Gaji pun hujung minggu depan baru dapat.
So banyak ler oncos nya.. hehe..
Xpelah rezeki dari Allah semuanya..

Terima kasih kepada pengajur contest puterikasih...
Saya dah dapat baju t-shirt dari Azie Namico..
Cantik tapi lupa nak snap..
Terima kasih bebanyak yea.. :)

* Nanti sy upload gambar reunion kami..


Tuesday, February 5, 2013

PEMENANG 1st Giveaway By PUTERI KASIH.COM

Salam semua...
Semalam tetiba teringat pasal  GA Puterikasih tempoh hari.
Coz tarikh tutupnya 31 Jan..
Nak tengoklah kalu terpilih..
Memula ingat no giliran no 50..
Check2 tiada.. Pastu nak tengok sekali no peserta..
Rupanya aku No 55..
Tadi no 55 ada.. Yeah dapat t-shirt dari Azie Namico
Terima kasih yea puteri n azie..


Tq semua..
 
 
No bertuah.. 55.. hehe

Saturday, February 2, 2013

BERKELAH DI TELUK KEMANG 1 FEB

Salam semua...
Hari minggu hari tu kami sekeluarga ke Teluk Kemang..
Planning last minute..
Cousin aku pun cuti..
Tapi bile dah siap semua dia xjadi pergi..
Jadi kami berempatlah pergi..
Bertolak dari rumah Jam 10.30 am..
Sampai sana dalam 12.15 pm..
Cantik betul pemandangannya..

Sampai aje terus makan cz xmakan pun kat umah td..
Pastu En suami pergi solat jumaat..
Kebetulan hari tu panas sangat..
Bawak Izzah Hanan main air..
Ingatkan takut tapi gembira sangat..
Sampai tak nak naik.. Adoi.. Dah la Panas terik..
Tapi bestnya tiada orang sangat..
Keadaan sekeliling pun bersih.. :)

Bile En suami balik solat, dia sambung main ngan anak perempuan dia..
Aku n my mum pergi solat kat Masjid..
Ada ke patut buat surau tapi tutup..
Baik xpayah buat..
Kul 4 lebih kitaorang bertolak balik ke KL..
Kalu tak disebabkan En suami terlibat ngan perbarisan Hari Wilayah,
kami dah tido sana kot.. huhu..

 Kami dah sampai...
 
 
 Dah siap mandi.. Duk jilat2 air masin..
 

 With daddy





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...